Service Frigidere
Deplasarea Gratuita
Zona de acoperire Bucuresti si Ilfov
Interventii Rapide maxim 1 ora

0727 597 582 0767.811.314 0746.483.091

Service Frigidere
Piese de schimb
Frigidere second hand
Reparatii placi electronice
Service Arctic Service Ardo Service Ariston Service Beko Service Bosch Service Candy Service Daewoo Service Electrolux
Service Gorenje Service Ignis Service Indesit Service LG Service Samsung Service Siemens Service Whirlpool Service Zanussi

Service autorizat

Aveti probleme cu frigiderul? Nu mai functioneaza sau nu mai da randament, nu mai ingheata ? Cautati un specialist pentru consiliere si/sau reparare ?

Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor, gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai. Executam service pentru toate marcile de frigidere.
Remediem orice defect aparut atat electric cat si electronic. Contati pe noi cu cea mai mare incredere !
Dispunand de o experienta bogata pe piata electrocasnicelor, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cea mai completa gama de servicii.

Interventii Rapide

reparatii placi electronice
Interventii in maxim o ora de la efectuarea comenzii. Dispunem de 12 echipe de interventie iar comanda va fi trimisa in timp util echipei din teren, aflata in zona dvs.

Deplasare Gratuita

Constatarea Gratuita indiferent de natura problemei! Interventii in maxim o ora de la primirea comenzii! Garantie de la 1-3 ani pentru toate lucrarile efectuate! Garantie de la 1-5 ani pentru toate piesele inlocuite! Garantat cea mai buna calitate

Experienta vasta

Dispunand de o experienta bogata pe piata electrocasnicelor, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cea mai completa gama de servicii si reparatii frigorifice.

contactati-ne